Workshops
van leren tekenen tot leren visueel communiceren
Visueel denken en storytelling helpt je om ideeën helder te communiceren. In workshops gaan we terug naar de basis van tekenen en mindmappen, zodat je in staat bent snel de essentie van je idee op papier te zetten. Dit kan in een workshop visueel denken of business modelling, waarbij gebruikt gemaakt wordt van het waarde propositie en business model canvas. Deze workshops geven je de kennis en kunde om je ideeën snel op papier te zetten, je toehoorders te stimuleren en je plannen gelijk te testen bij collega’s of klanten. Zodat gedeeld begrip ontstaat over hoe jij van plan bent waarde te creëren.

Hoewel we gebruiken maken van een basis format stemmen we de workshops zoveel mogelijk af op jouw specifieke wensen en business, zodat je zeker qua beeldtaal en specifieke kennis zoveel mogelijke waardevolle kennis en kunde op doet.

Workshops geven we voor onder meer PostNL en Vopak. De groepsgrootte kan verschillen van 2-50 mensen. Indien nodig regelen we een ruimte, bijvoorbeeld hier in de Caballerofabriek. Bij aanmelding van genoeg individuen zoeken we een moment om in een groep een cursus te verzorgen.