';
Praatplaat over Bewaking Integriteit Sportwedden voor ESSA

Essa-overview-illustration-landscape-visueel-denken-illustratie-tekening-storytelling-visie-strategie-proces-visuele-tekeningen-e1448472201212

ESSA wilde graag een praatplaat die zij in een presentatie kunnen toelichten, maar ook een infographic versie die meer op zichzelf staand is. Hierbij is het complete proces geanalyseerd en gestructureerd om in kaart te brengen hoe het proces verloopt vanaf de persoon die een bieding doet. Daarbij wordt uiteraard ook ingegaan op match-fixing, om te tonen welke rol ESSA hier neemt. Een proces van Design Thinking is ingezet om deze informatieve illustratie van schets tot praatplaat te ontwikkelen.

ESSA wordt wereldwijd erkend voor het bijdragen aan het continue succes van de gelicenseerde gokindustrie (voor o.a. sportwedstrijden) in het terugbrengen van wed-gerelateerde match-fixing. ESSA verzamel intelligente en gedetailleerde gegevens over verdachte wed/bied activiteiten and geeft gepaste informatie door aan relevante reguleerders en sport autoriteiten, zodat deze de nodige acties kunnen nemen.

Like & Share:
JEROEN

-