';
Praatplaat InHolland in samenwerking met Hutspot

tekenen visie, strategie bedrijf, den haag, praatplaat tekenen, plaat tekenen, visueel denken, visie visualiseren, veranderproces

Deze praatplaat is het eindproduct van een visie traject voor InHolland, in samenwerking met Hutspot. Het doel van dit traject was om een gedragen visie te ontwikkelen over de professional van de toekomst. Hutspot heeft hierin meerdere sessies gefaciliteerd, waarbij visuele ondersteuning gebruikt werd om de input van medewerkers te destilleren en zo tot een gedragen beeld te komen. Juist door de inzet van losse tekeningen in het traject wordt concreet wat er precies bedoelt wordt met verschillende onderwerpen. Helder wordt hoe iedereen er tegenaan kijkt en wat de verwachtingen zijn. Zo dienen de tussentijdse beelden gelijk als discussietool om zo samen de toekomst te kunnen formuleren.

Hierboven is het eindresultaat daarvan zichtbaar. De praatplaat die intern ingezet wordt richting medewerkers om duidelijk te maken wat van iedereen verwacht wordt. Het zet het beeld neer van continue ontwikkeling van de professional, aanpassingsvermogen richting nieuwe ontwikkelingen, lesvormen en samenwerkingsvormen. Dat alles om de leerlingen blijvend van goed onderwijs te kunnen voorzien.

Like & Share:
JEROEN

-