';
Praatplaat Heliox Kernwaarden

 

Heliox - visualisatie kernwaarden

Opdracht

Heliox was op zoek naar een praatplaat die de kernwaarden van de organisatie in herkenbare beelden zou weergeven. Een visie, missie of kernwaarden kunnen soms heel abstract blijven. De specifieke termen zijn vaak toepasbaar op veel organisaties. Maar om ze specifiek te maken, moet je ze vertalen naar jouw organisatie. Kernwaarden herkenbaar maken voor jouw medewerkers! Zodat ze ermee aan de slag kunnen in hun dagelijkse werkzaamheden. En ze ook uit te leggen zijn aan anderen. Zo blijft het hangen. Zo blijven de kernwaarden geborgd in de organisatie.

Heliox

Heliox maakt snellaad producten voor elektrisch busvervoer. Op het gebied van diensverlening en producten opereren ze op de voorgrond van dit vakgebied. Samen met toonaangevende bedrijven werken zij aan de toekomst van elektrisch busvervoer. Dit doen ze door betrouwbaar te zijn, open en transparant. Ze ontwikkelen dan ook veel met klanten samen om zo de beste oplossingen voor specifieke problemen te maken. Ook hier komen hun kernwaarden weer naar voren. Heliox motto is het voorzien van stroom van een duurzame wereld voor toekomstige generaties. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen als een van de snelste groeiende bedrijven van Nederland.

Meer info

Wil je meer informatie over het proces? Voor meer algemene informatie, kijk dan hier: https://jeroenvanderliende.com/proces/

 

Like & Share:
JEROEN

-