';
HTM Infographic Nieuwe Medewerker

praatplaat, visueel denken, design thinking, proces tekenen, organisatie, jeroen van der liende, corporate communication, communicatie, storytelling, visual thinking, tekening, tekeningen

Deze infographic is ontwikkeld voor HTM om te communiceren naar nieuwe medewerkers. Deze zien de informatie in de bussen, trams of de schermen op kantoor. HTM is een grote organisatie die werkt met een herkenbare eenduidige stijl. Veel interne communicatie dus. Zoals dashboard sheets over reizigers aantallen en andere prestatie getallen.

Voor nieuwe medewerkers hebben we deze infographic ontwikkeld. De infographic zit bij het welkomstpakket. Deze bevat informatie over de eerste week en is bedoelt om medewerkers gelijk te betrekken. Alle stappen van de eerste week worden uitgelegd. En zo is de medewerker gelijk klaar voor de nieuwe start!

Aan de start van een dergelijk traject bespreken we de stijl, het doel en de inhoud. Voor HTM is de stijl langzaam geoptimaliseerd en zal altijd in ontwikkeling blijven. Zo sluiten we aan bij de laatste wensen van de klant en de tijdsgeest. Door gebruik te maken van tekeningen zijn we extreem flexibel met wat we tonen en weglaten. Hierdoor kunnen we een rustig beeld creëren. Daarbij is gelijk duidelijk waar het om gaat. Waardoor we meer effectief en helder communiceren.

Vind hier meer informatie over het proces: https://jeroenvanderliende.com/proces/

Like & Share:
JEROEN

-