';
Animatie UMC Groningen Patiëntenreis Revalidatiecentrum
Opdracht

Het Universitair Medisch Centrum Groningen laat in deze animatie de toekomstige patiëntreis van Kees zien. Daarin is Kees een voorbeeldfiguur. Deze animatie is ontwikkeld voor toekomstige en huidige patiënten. Om hen beter van dienst te zijn en ze voor te bereiden op wat hen te wachten staat. Het Universitair Medisch Centrum Groningen, Centrum voor Revalidatie is altijd in beweging. Ze bieden complexe revalidatiezorg op het hoogste niveau. Binnen deze ontwikkelingen hoort uiteraard klant communicatie. Deze animatie laat zien wat de patiënt straks kan verwachten en hoe hij of zij ontvangen wordt.

UMC Groningen Revalidatie Centrum

Het UMCG Centrum voor Revalidatie helpt volwassenen en kinderen met een lichamelijke handicap of chronische ziekte. Zodat zij zo zelfstandig mogelijk deel kunnen nemen aan de maatschappij. Het centrum biedt complexe revalidatiezorg op het hoogste niveau. Dit doen ze door onze werkwijzen en voorzieningen af te stemmen op de behoeften en vaardigheden van de patiënt. Belangrijk vinden ze dat patiënten vooraf weten waar ze aan toe zijn. Dit betekent dat ze ontspannen kunnen arriveren en alle focus kunnen hebben op hun herstel. Dus staan klantvriendelijkheid en dienstverlening hoog in het vaandel. Dit zie je terug in de hernieuwde openingshal, maar ook in de manier hoe patiënten benadert en behandeld worden. Op die manier kunnen patiënten sneller herstellen en beter herstellen. Ook door gebruik te maken van de nieuwste technieken en mogelijkheden. Het is het enige academische revalidatiecentrum in Nederland.

video. animatie, explanimation UMC GronIngen
Meer info

Op de website van het UMC Groningen revalidatiecentrum is meer informatie te vinden:  https://www.umcg.nl/NL/UMCG/Afdelingen/centrumvoorrevalidatie/Paginas/default.aspx.
Hier zijn meer voorbeelden van animaties te vinden: https://jeroenvanderliende.com/category/animaties/
Wil je contact opnemen voor het stellen van een vraag? Klik dan hier: https://jeroenvanderliende.com/contact/

Like & Share:
JEROEN

-